Adminpanelets funksjoner

1adminpaneletforside

Info om adminpanelet

Når du har logget inn i nettsideløsningen vil du bli møtt av adminpanelet hvor du utfører alle endringer knyttet til nettsiden. 

Vi har delt inn de ulike oppgavene i kategorier: 

1. Snarveier- dette er funksjonene som blir oftest benyttet. Her klikker du deg direkte inn i tekst- og bildeeditorene knyttet til artikkel, nyhets og bildegalleripublisering. 

2. Oversikt- her har du en komplett oversikt over samtlige publikasjoner som enten er publisert eller lagret som kladd. Dette inkluderer alt fra bildegallerier og lenker til artikler og dokumenter. 

3. Diverse- i denne kategorien kan du blant annet se besøksstatistikk, sjekke hvem som abonnerer på nyheter fra nettsiden og laste ned tips og brukerveiledninger. 

4. Widgets og funksjoner- en widget er alle funksjoner som befinner seg i nettsidens høyre marg. Under denne kategorien har du anledning til å redigere innstillingene knyttet til disse. I tillegg er det herfra du styrer eventuelle tilleggsprodukter som infoskjerm, digitale skjerma og SMS-løsning dersom du også abonnerer på disse funksjonene. LES MER OM VÅRE TILLEGGSFUNKSJONER HER

5. Design og struktur- når du benytter nettsidemin har du anledning til å redigere blant annet farger og design innenfor vår fastlagte lauout. Det vil si at du kan endre farger, bakgrunnsmønster/farge, toppbilder med mer etter egen smak og stil. Det er også under denne kategorien du setter opp strukturen på nettsiden din, f.eks. i forhold til hvilke seksjoner og undersider du vil inkludere i menyen som vises for leserne dine.