Om oss

Hvorfor velge NettsidenMin?

Det er flere grunner til å velge NettsidenMin. Vi tilbyr et responsivt produkt, med moderne utseende og svært lav brukerterskel. En nettside levert av oss er oppe og går i løpet av kort tid, og du kan raskt nå ut til dine målgrupper.

Kom i gang 

Det første du må gjøre er å legge inn en bestilling. Da vil en av våre medarbeidere sette opp en konto for deg, og du får tilsendt påloggingsinformasjon på e-post. Deretter er du umiddelbart klar til å logge inn, og ta en nærmere titt på løsnigen fra nettsidenmin.no  

Innlogging skjer alltid via www.minadmin.no

Du er nå klar til å sette i gang med å tilpasse nettsiden slik nettopp du ønsker! 
 

LES MER

Adminpanelet 

For å gjøre endringer, legge ut artikler, dokumenter o.l. logger du inn på nettsidens adminpanel med ditt brukernavn og passord.

Du vil da komme direkte inn i adminpanelet hvor du gjør alle endringer. Dette panelet er oversiktlig og strukturert for å gi deg en bedre brukeropplevelse, du sparer tid og ressurser fordi du rask finner det du leter etter. 

Nettsiden kan du selv tilpasse, og innholdet tilpasser seg alle skjermtyper. Det gjør også adminpanelet. Du kan enkelt administrere nettsiden fra pc, nettbrett og mobil.

Adminpanelets funksjoner

Tilleggsprodukter  

Integrert i nettsideløsningen fra nettsidenmin finner du muligheten til å abonnere på våre tilleggsprodukter. Med andre ord trenger verken ekstra innlogging eller kjennskap til ytterligere systemer for å administrere disse produktene.

Produktene har en tilleggskostnad, og du kan velge mellom følgende produkter: 

1. Infoskjerm
2. Digitale skjema 
3. SMS-løsning 

Les mer om tilleggsproduktene