Meny
Velg seksjon Forside
Rundeveien 10 4513 Mandal
Redaktør: Reidun Svendsen
HØSTBOKA

Høstboka er endelig for salg. Trenger du nye ideer og ny inspirasjon? Kanskje du kan finne det i Høstboka

Da var endelig tredje boka i serien om å høste ting fra naturen for så å lage noe av det ferdig. Det kan være noe å spise, noe til å ha på pynt, eller noe vi kan bruke.

Også i denne boka har jeg tatt høyde for hva rammeplanen for barnehagen og den nye fagplanen for skolen krever at barn lærer.

Mens jeg har jobbet med denne boka har hele verden vært i en utrolig situasjon. Korona er et begrep barn, ungdom, voksen og gammel har fått et forhold til.

Barn fikk ikke komme i barnehage eller på skole. Alle måtte "hive seg rundt" og tenke nytt. Hverdagen ble totalt forandret for mange. Vi lever fremdeles med frykten og uvitenheten omkring Covid-19, og det må vi nok leve med en stund til.

Noe godt er kommet ut av Covid-19. Mange har begynt å leve annerledes. Vi tenker grønnere og de fleste skoler og barnehager har tatt læringsarenaen ut.

Det er mye kreativitet om hvordan kan vi bruke naturen som læringsarena.

Det trenger ikke være så komplisert. Tenker vi må bli flinkere til å se at en hel dag ute kan romme mange fag i skolen, og være innom mange temaer i rammeplanen for barnehager.

Håper at bøkene mine kan være til inspirasjon og et hjelpemiddel i arbeidet med barn.